Voorwaarden

Om iedereen, IKHELPJOU en U als klant tevreden te zien en tevreden te houden, zijn er enkele regels opgesteld. Als u iets bij IKHELPJOU besteld gaat U akkoord met deze regels.

*** LEES DE VOORWAARDEN AUB EVEN DOOR ***

Neem bij een probleem / vraag altijd onmiddellijk contact op met IKHELPJOU, Gaby van Damme heeft een zeer vriendelijk beleid, en zal altijd haar uiterste best doen om U een zo goed mogelijke oplossing te bieden.

**Betreft bestellen van online producten.
1. Zodra de betaling is ontvangen wordt het product verzonden via een downloadlink naar het opgegeven emailadres. Meestal dit binnen enkele minuten na het voltooien van de bestelling gebeuren.
note: het komt vaak voor dat Gaby van Damme een bestelling krijgt, maar dat er niet wordt gereageerd op de mailtjes. Zorg alstublieft voor dat de mailadressen van Gaby van Damme door jouw (spam)beveiliging heen kunnen, het betreft de mailadressen met die eindigen op @ikhelpjou.nl

 1. PRIJZEN PRODUCTEN.
  De prijzen van producten staan op de website aangegeven vóórdat je een bestelling gaat
  doen. Zowel via email als via SMS zullen er nooit extra kosten bijkomen. Eventuele prijsverhogingen worden nooit via een lopende bestelling verrekend.
 2. DE WETTELIJKE AFKOELINGSPERIODE:
  De wettelijke afkoelingsperiode zoals deze beschreven staat in de consumentenwet
  gelden ook voor de producten van ikhelpjou.nl. Lees alles over deze periode via deze link
 3. PERSOONSGEGEVENS.
  Alle persoonlijke gegevens die ikhelpjou.nl van jou heeft worden discreet behandeld en nooit aan derden gegeven. Voor meer informatie lees je het privacybeleid van ikhelpjou.nl
 4. Gaby van Damme en ikhelpjou.nl AANVAARDEN GEEN AANSPRAKELIJKHEID voor fouten en/of beslissingen die gemaakt zijn door de klant cq gebruiker van de website.
 5. KLACHTEN:
  Als een product niet of niet juist is geleverd, dan kun je via ons contactformulier jouw klacht of vraag indienen. Je krijgt altijd antwoord, meestal binnen 24 uur.
 6. BETALINGEN:
  Je kunt bij IKHELPJOU op de volgende manieren betalen:
  * PayPal
  * Creditcard (via Paypal)

De betalingen worden geregeld via beveiligde software. Er zijn geen extra kosten
verbonden aan jouw bestelling. Alle kosten voor de betalingen neemt IKHELPJOU voor haar
rekening.

lees ook onze privacy regels en cookiebeleid, je kunt deze voorwaarden ook downloaden

Veel kijk en surfplezier,
IKHELPJOU